Hamburg baserade duon River är tillbaka med ytterligare en skimrande indie-hymn i Brother. Låten beskrivs som den mest personliga och känslomässigt krävande singel från den hitintills. De öppnar sina musikaliska dörrar för en vemodig, trolös, nästan förtvivlad stämning som berättar den bittra historien om en nära vänskap som växt isär.

Popmuzik Popcast

 ”Vi delade allt och gjorde en massa saker för första gången tillsammans. Han kom från en svår bakgrund och ju äldre vi blev desto mer alkohol och droger blev inblandade. Det knäckte honom sakta. Att inte kunna hjälpa och samtidigt inte kunna titta bort, slet mig sönder”

Aljoscha Christenhuß

Låten är en melankolisk historia om vänskap som inte kunde bestå och någonstans på vägen förlorade två varandra. En sårande upplevelse som de flesta kanske upplevt på något sätt under uppväxten. Brother blir därför ett monument över en förgången vänskap och som ett manifest för att acceptera att ingenting är för evigt. 

Det är indiepop när det är som bäst! Atmosfärsikt, känslomässigt med en ljudbild som lämnar en med önskan om mer. 

Nu är den officiella videon till Brother släppt. Här får vi följa med på livets känslomässig resa som pendlar mellan kärlek, glädje, frustration och ilska. 

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.