Hamburg baserade duon River är tillbaka med ytterligare en skimrande indie-hymn i Brother. Låten beskrivs som den mest personliga och känslomässigt krävande singel från den hitintills. De öppnar sina musikaliska dörrar för en vemodig, trolös, nästan förtvivlad stämning som berättar den bittra historien om en nära vänskap som växt isär.

Följ på Apple Music

 ”Vi delade allt och gjorde en massa saker för första gången tillsammans. Han kom från en svår bakgrund och ju äldre vi blev desto mer alkohol och droger blev inblandade. Det knäckte honom sakta. Att inte kunna hjälpa och samtidigt inte kunna titta bort, slet mig sönder”

Aljoscha Christenhuß

Låten är en melankolisk historia om vänskap som inte kunde bestå och någonstans på vägen förlorade två varandra. En sårande upplevelse som de flesta kanske upplevt på något sätt under uppväxten. Brother blir därför ett monument över en förgången vänskap och som ett manifest för att acceptera att ingenting är för evigt. 

Det är indiepop när det är som bäst! Atmosfärsikt, känslomässigt med en ljudbild som lämnar en med önskan om mer. 

Nu är den officiella videon till Brother släppt. Här får vi följa med på livets känslomässig resa som pendlar mellan kärlek, glädje, frustration och ilska. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011