En hymn till att som känner sig utanför, något att luta sig mot när livet känns lite extra tungt och bräckligt. Det är vad Rachel Grae ger oss i Outsider. Över en stark pianomelodi och subtilt stråk sjunger artisten sårbart och ärligt om att känna sig ensam. Hennes röst är vacker, kristallklar och låtskrivande gör att helheten träffar rakt in i hjärtat. 

POPMUZIK LOVER 2

Det känns som många kommer kunna känna igenom sig i den här låten, men samtidigt finna tröst i att man inte är den enda att känna ensamhet. 

Uppvuxen strax utanför New York City behandlar Rachel texter som poesi. Med en dynamisk röst som är varm och omslutande påminner hon om artister som Kelly Clarkson eller Demi Lovato. I sin musik brottas Grae med obekväma sanningar i syfte att bättre förstå sig själv. Ni hör Outsider här. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011