Amerikanska Hunter Blair Ambrose släpper det första samarbetet mellan henne och producenten Jason Strong. Mystik mörker blandas i popljudbild som ger ett dansbart, four-to-the-floor-beat. Lika berusande som de kärlekskänslorna Hunter sjunger om, håller låten en i danstrans i hela 3 minuter och 7 sekunder.

Popmuzik Podcast

Right Now släpptes faktiskt första gången 2019 då som Hunters debutsingel. Men nu kommer den alltså i nyutgåva där Ambrose omarbetade budskapet för att ha en modernare känsla. Samtidigt som fortfarande hon berörde teman om osäkerhet och rädsla för att upprepa gamla misstag i ett nytt förhållande.

Inspirerad av R&B med en twist av mörker kombinerar artisten många element i sin musik och nya låten skildrar hennes exakta sound. Inspirationerna är stora popikoner som Lady Gaga och Ariana Grande. I höst lovar Ambrose snart ett album betitlat Scorpio Season och med tanke på artistens image och musik känns det som en klockren albumtitel. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Covered PSB
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

POPMUZIK LOVER 2
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011