Legendariska brittiska bandet Duran Duran är nu aktuella med sitt femtonde album FUTURE PAST. På fokusspåret Give it all up hittar vi ingen mindre än vår egen Tove Lo. Vi känner igen deras signatursound men det andas ändå någon ny typ av energi på plattan det lilla jag lyssnat. I den aktuella singeln smälter i alla fall Tove Los röst ihop perfekt med de krispiga syntharna och organiska trummorna. Såhär säger artisten själv om samarbetet.

Favoriter Apple Music

”Det var en sådan ära för mig att få vara med på dessa legenders fantastiska album och låt. Att få sjunga med till Simons röst var ganska surrealistiskt. Jag är också ett stort fan av Erol Alkan så jag blev väldigt upphetsad när jag hörde att han producerade! Det är den sortens känslosamma sång som fortsätter att bygga i desperation och energi så man vill dansa och gråta till den. Min favoritsort!”

Tove Lo
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.