Legendariska brittiska bandet Duran Duran är nu aktuella med sitt femtonde album FUTURE PAST. På fokusspåret Give it all up hittar vi ingen mindre än vår egen Tove Lo. Vi känner igen deras signatursound men det andas ändå någon ny typ av energi på plattan det lilla jag lyssnat. I den aktuella singeln smälter i alla fall Tove Los röst ihop perfekt med de krispiga syntharna och organiska trummorna. Såhär säger artisten själv om samarbetet.

Följ på Apple Music

”Det var en sådan ära för mig att få vara med på dessa legenders fantastiska album och låt. Att få sjunga med till Simons röst var ganska surrealistiskt. Jag är också ett stort fan av Erol Alkan så jag blev väldigt upphetsad när jag hörde att han producerade! Det är den sortens känslosamma sång som fortsätter att bygga i desperation och energi så man vill dansa och gråta till den. Min favoritsort!”

Tove Lo
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011