Agnes, Agnes, Agnes… var ska man ens börja. Sveriges största nutids-discodrottning med musik som golvar en. Med flertalet briljanta singlar är det snart dags för albumet som vi alla väntat på. Men innan dess hinner artisten släppa ytterligare en singel vid namn Here Comes The Night. Här balandes den världskända gitarrslingan från Eye Of The Tiger med ABBA-eska pianon, riff och fills. Kan man göra annat än kapitulera inför det skickligt pop-hantverk detta är. 

Skicka in din musik

Here Comes The Night är en hyllning till alla oss där ute som längtar efter att släppa taget.  Det är en kärleksförklaring till att drömma, till natten, till dimman, till spiritualitet. För dom som vågar bli kära – i nuet, människorna omkring dem och sig själva. Förhoppningsvis leder den lyssnaren in i en stund av något de kan kalla frihet.” 

Agnes

Fingers Crossed slog ned som en bomb under 2020 och när Agnes sedan uppträde på Late Night Concert blev svenska folket trollbundna av hennes makalösa energi och estetik. Singeln följdes senare upp av 24 Hours, en låt om att gå igenom elden och smärtan som är så in i helskotta bra. 

Idag kommer alltså Here Comes The Night och jag kan bokstavligen inte sitta still i förväntan inför det kommande albumet.     

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011