Agnes, Agnes, Agnes… var ska man ens börja. Sveriges största nutids-discodrottning med musik som golvar en. Med flertalet briljanta singlar är det snart dags för albumet som vi alla väntat på. Men innan dess hinner artisten släppa ytterligare en singel vid namn Here Comes The Night. Här balandes den världskända gitarrslingan från Eye Of The Tiger med ABBA-eska pianon, riff och fills. Kan man göra annat än kapitulera inför det skickligt pop-hantverk detta är. 

Here Comes The Night är en hyllning till alla oss där ute som längtar efter att släppa taget.  Det är en kärleksförklaring till att drömma, till natten, till dimman, till spiritualitet. För dom som vågar bli kära – i nuet, människorna omkring dem och sig själva. Förhoppningsvis leder den lyssnaren in i en stund av något de kan kalla frihet.” 

Agnes

Fingers Crossed slog ned som en bomb under 2020 och när Agnes sedan uppträde på Late Night Concert blev svenska folket trollbundna av hennes makalösa energi och estetik. Singeln följdes senare upp av 24 Hours, en låt om att gå igenom elden och smärtan som är så in i helskotta bra. 

Idag kommer alltså Here Comes The Night och jag kan bokstavligen inte sitta still i förväntan inför det kommande albumet.     

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.