STOR är artisten vars 2017 års album Under Broarna höjdes till skyarna med fem Grammisnomineringar. Året därpå var han en av deltagare i TV4:s Så Mycket Bättre. Succén var ett faktum och tolkningen av bland annat Linnea Henrikssons Säga mig med Jirell har i mitt fall spelats otaliga gånger. År 2019 följde en omfattande turné och strax därefter behövde artisten samla energi hemma i Chile där han påbörjade ny musik. 

Svensk Pop Apple Music

Idag släpps nya singeln Elden där vi får latinska rytmer och en lekfull produktion. Här får rapparen även sällskap av Dizzy och Manny Flaco, tillsammans skapar de en låt som klippt och skuren för förfest. De sjunger om att ingen kan släcka deras låga och hur oemotståndlig en viss person är när den rör på sina höfter. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Skicka in din musik
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011