Nostalgiskt charmigt, men samtidigt uppfriskande nytänkande. Så skulle jag vilja beskriva Ryan Kennedys första låten från sitt kommande album. I Say Hello får vi sköna 70-tals vibbar som påminner väldigt mycket om legender som Elton John eller Billy Joel. Vad jag faller pladask för är det snygga stråkarrangemangen som ramar in den organiska produktionen. Det känns som den här låten ska liras live och passande nog är live nu återigen ett faktum. 

Tittar vi på handlingen så talar låten om att våga ta risker och inte vara rädd för vem man är. Artisten själv beskriver det som en hymn för att inte gömma sig bakom sina rädslor. I tillhörande musikvideo ser vi artisten sitta vid sitt piano, vilket helt klart passar honom. Klippen andas hoppfullhet och sprider ljus i all sin enkelhet. 

Med två album i katalogen är Ryan Kennedy ingen främling för artisteriet. Hans rötter är i folkmusik och indiepop men den nya musiken andas för mig väldigt mycket pop. Med en publik som hungrar efter en tredje fullängdare lovar nya singeln Say Hello gott. Det känns artistiskt, eget och medryckande. 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.