När man möter den rätta övergår ett relativt stressigt levande helt plötsligt till att ha all tid i världen. I Kanadensiska Olivia Rees ny singel I Got Time sjunger hon just om att ha den här tiden för att utforska en ny relation. Här får vi lysande elektronisk pop med arpeggio-synthar och en självklar stämma från Olivia. Skriven efter en utekväll fångar artisten här även den upprorisk ungdomsanda och känsla av blixtsnabb förälskelse som kan uppstå i ens tonår. 

Popmuzik in Dolby Atmos

Kvällen är ung och så även kärleken. Lika mycket som I Got Time är en hymn till romantiken talar den även om att släppa taget och våga ha roligt i livet. 

Baserat i Toronto, Kanada, är Olivia Rees en sångerskan, låtskrivare, gitarrist och pianisten vars musik bäst kan beskrivas som en blandning av pop och RnB. Ni hör nya I Got Time här. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Popcast
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.