Ny singel från trollbindande LÉON när hon idag släpper låten Dancer. Låten markerar det första släppet sedan hösten 2020 då albumet Apart landande. Återigen visar hon att hon är en musikalisk kraft att räkna med. Om något så har LÉON en förmåga att skapa känslomässiga och oförglömliga poplåtar med uppriktiga texter insvepta i hennes karaktäristiska röst. Dancer är således en bekräftelse på detta och stärker tesen ytterligare. För att vara en svensk artist har hon hela tiden följt sitt spår och alltid kännas som en självklar stjärna. 

Nordiska Favoriter

Stämmorna är lyxiga, syntharna subtilt virvlade och tempot behagligt. Jag kan inte göra något annat än luta mig tillbaka och njuta av denna sköna bris till hit. Temat då? Jo det är kärlek och inte vilken som helt utan den där livsomvälvande. 

Med över 600 miljoner streams, en Grammisnominering för albumet  Apart och därtill uppmärksammad av bland annat Vogue, Glamour, In-Style och The Fader gör sig LÉON nu redo för ännu mer musik inom kort!

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Popcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik in Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.