Det här är den nakna sanningen, jag är inte kär i dig! Ganska tydligt budskap om ni frågar mig. Amerikanska artisten LX ber direkt inte om ursäkt för sig själv när hon levererar nya singeln Naked Truth med tillhörande kaxiga musikvideo. Singeln talar om ett infekterat förhållande och beskriver ärligt och innerligt hur man kan upptäcka sig själv genom att släppa taget om något dåligt. Artisten visar således inte bara den ärliga verkligheten bakom att komma ur ett destruktivt förhållande, utan firar även den personliga prestationen att ha modet att avsluta det. 

Följ på Apple Music

”Förhållanden kan vara en turbulent resa, särskilt när de är infekterade, men det kan också vara en öppen dörr för självkärlek. Jag vill att min musik ska påverka och inspirera människor, särskilt unga tjejer så att de kan vara starka och oberoende.”

LX

Produktionen är lekfullt elektronisk med subtila elgitarrer och starka trummor. Detta gifter sig perfekt med LX dynamiska röst och skiftande ton mellan falsett och bröströst. Jag tycker att ni ska lyssna extra noga till den starka melodin den här låten bär på för den sätter sig verkligen på huvudet omedelbart. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011