Drömsk indiepop direkt från sovrummet i New York City det är vad Trevor Misplay skapat i sitt projekt Cartography. Med inspiration från neo-psych är detta hans första soloprojekt, men redan femte singel. I en akustiskt driven ljudbild med allt från gitarrer, bas till bongotrummor och syntar får vi en smått trippy låt om återfödelse och att återigen våga tro. 

Följ på Apple Music

Waves of Belief handlar om att tappa kontakten med de människor du har älskat, förlåtelse, pånyttfödelse och att tro på vad som kommer härnäst.”

Trevor Misplay

Redan upplyft av diverse radiokanaler i NYC och Spotify är Cartography någon att hålla ögonen på. Hans nya låt sveper över mig som en våg av välbehag med sitt mid-tempo och mjuka produktion.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.