Mitt uppe i promo inför come-back albumet Loving In Sterio kommer den lysande och färgstarka singeln Truth. Med ett subtilt disco-sound får duon Jungle dig att lyfta på ögonbrynen rejält. Senaste singeln är ett rejält stycke medryckande punk-influerat inferno som rycker tag i vem som helst skulle jag vilja påstå. Här gasas det på i ett jäkla tempo och det gäller att hålla i sig när hooken kommer! 

Truth är en låt på skivan som kom till väldigt snabbt och naturligt. Det var det mest annorlunda vi hade gjort vid den tidpunkten, och av den anledningen kunde vi inte ignorera det. För oss handlar den om ungdom, kärlek och tillit. Känslan av att hitta någon som betyder mer än något annat i världen.”

Jungle

Tillhörande musikvideo är smått skruvad med helt underbar och porträtterar olika rum och olika sinnesstämningar. Här har man filmat hela videon i en sekvens och kamerarörelsen från vänster till höger och därefter höger till vänster är för visso enkel men otroligt effektiv. Ju mer låten stegrar desto mer eskalerar interaktionen i och mellan de olika rummen. Jag kan inte hitta något annat ord än läckert visuellt godis. Klämkäckt va! Videon ser ni här. 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply