Kärlek kan vara det mest fantastiska som finns, men också något som över tid falnar och övergår till ohälsosamma mönster och förgiftad stämning. Men istället för att våga ta det där steget som krävs för att lämna håller man ibland fast för länge och litar blint på att relationen ska hitta tillbaka. Ungefär detta sjunger brittiska Katie Kittermaster om i Out of Love.

Skicka in din musik

Nya låten andas bitvis singer/songwriter men även stora delar radiovänlig pop. Precis som alltid sjunger artisten om kärlek och relationer med en nerv av sårbarhet. Hennes röst är ärlig och nära och refrängen är stark och medryckande. För fansen är det Katie Kittermaster sprudlande personlighet och smått aviga framtoning som skapat en stark följarskara. Hennes val att lämna skolan och satsat på livet som artist har lett till framträdanden på diverse festivaler med stora namn. Och kanske är det nu hon får sitt stora genombrott när artisten precis signat med skivbolags-jätten BMG. Låten Out of Love var inte tänkt att släppas precis nu, utan läckte på TikTok och fick viral spridning som gjorde att efterfrågan blev för stor för att hålla tillbaka släppet.

Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover Patreon

Spellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla musikinskick och förfrågningar från våra Patreons. Som Patreon garanteras du att vi lyssnar på din musik och svarar dig, samt att du stöttar bloggen så att den även i fortsättningen kan leverera dagliga musiktips.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. We always listen to the music you as a Patreon submit and you always get a replay. At the same time you support Popmuzik and makes it possible for the blog to continue write about new music.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011