Atmosfärsikt, hypnotiserande och lite drömskt futuristiskt samtidigt som det känns eklektiskt och psykedeliskt. Ja ni hör ju, det känns svårt att sätta fingret på vad trion Left Field Messiah skapat i nya singeln Feels Like Summer. En sak är i alla fall väldigt klart, jag diggar det som fasen. Det är stökigt, euforiskt och storartat med sina syntar, live-trummor, gitarrer och oväntade men underhållande saxofonsolo. 

Killarna i bandet Left Field Messiah beskriver sitt musikaliska projekt som ett utlopp för kreativitet, konstighet, elektronisk experiment och fula idéer. Och kanske är det just den beskrivningen som är mest talande. Pratar vi genre sträcker sig deras musik vitt från soul och mörk funk till arenarock. Således finns inga regler för detta spännande band.

”I en tidsålder av oändliga distraktioner behöver vi omfamna de tillfällen då vi känner inre revolt och hitta sätt att uttrycka dem på.”

Left Field Messiah

Precis som citatet vittnar om är projektet Left Field Messiah trion Bays, Ruzumna och Jansons sätt att uttrycka sin inre frustration på. Ni hör singeln Feels Like Summer här i bloggen. 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply