Atmosfärsikt, hypnotiserande och lite drömskt futuristiskt samtidigt som det känns eklektiskt och psykedeliskt. Ja ni hör ju, det känns svårt att sätta fingret på vad trion Left Field Messiah skapat i nya singeln Feels Like Summer. En sak är i alla fall väldigt klart, jag diggar det som fasen. Det är stökigt, euforiskt och storartat med sina syntar, live-trummor, gitarrer och oväntade men underhållande saxofonsolo. 

Favoriter Apple Music

Killarna i bandet Left Field Messiah beskriver sitt musikaliska projekt som ett utlopp för kreativitet, konstighet, elektronisk experiment och fula idéer. Och kanske är det just den beskrivningen som är mest talande. Pratar vi genre sträcker sig deras musik vitt från soul och mörk funk till arenarock. Således finns inga regler för detta spännande band.

”I en tidsålder av oändliga distraktioner behöver vi omfamna de tillfällen då vi känner inre revolt och hitta sätt att uttrycka dem på.”

Left Field Messiah

Precis som citatet vittnar om är projektet Left Field Messiah trion Bays, Ruzumna och Jansons sätt att uttrycka sin inre frustration på. Ni hör singeln Feels Like Summer här i bloggen. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011