Över en starkt drivande basgång och inslag av disco levererar KRYSTOF en riktigt hit i singeln Look What You’ve Done. Helt rätt ute får vi en singel som speglar dagens pop-klimat, det är 80-tal, stråkar och funk. Men gjort med en liten touch av pratsång och leyed-back feeling. Därav blir den positiva ljudbilden perfekt kontrasterad med den något melankoliska känslan i rösten. Men budskapet är allt annat än sorgligt, den här låten handlar nämligen om kärlek. Mer specifikt hur fantastiskt det kan vara att handlöst fall för någon. KRYSTOF talar om hur han inte kan hantera sitt beteende och upprepar flertalet gånger; Se vad du har gjort med mig! Fast i en positiv bemärkelse såklart. Ändå fascinerande vilken makt kärlek bär på då den har förmågan att personlighetsförändra. 

Popmuzik Podcast

Nya singeln Look What You’ve Done är spännande och lovar stora saker från nykomlingen KRYSTOF. Det andas sommar och är definitivt något jag kan höra spelas flitigt på radio. Det är med spänning vi följer utvecklingen av den här lovande artisten. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011