Över en starkt drivande basgång och inslag av disco levererar KRYSTOF en riktigt hit i singeln Look What You’ve Done. Helt rätt ute får vi en singel som speglar dagens pop-klimat, det är 80-tal, stråkar och funk. Men gjort med en liten touch av pratsång och leyed-back feeling. Därav blir den positiva ljudbilden perfekt kontrasterad med den något melankoliska känslan i rösten. Men budskapet är allt annat än sorgligt, den här låten handlar nämligen om kärlek. Mer specifikt hur fantastiskt det kan vara att handlöst fall för någon. KRYSTOF talar om hur han inte kan hantera sitt beteende och upprepar flertalet gånger; Se vad du har gjort med mig! Fast i en positiv bemärkelse såklart. Ändå fascinerande vilken makt kärlek bär på då den har förmågan att personlighetsförändra. 

Apple Music Svensk Pop

Nya singeln Look What You’ve Done är spännande och lovar stora saker från nykomlingen KRYSTOF. Det andas sommar och är definitivt något jag kan höra spelas flitigt på radio. Det är med spänning vi följer utvecklingen av den här lovande artisten. 

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.