Duon Norlie & KKV inleder tävlingen om sommarens hit med sin nya singel Ensam. Definitivt en stark utmanare i alla fall och faktiskt ganska annorlunda på ett positivt sätt i förhållande till tidigare låtar. Rap blandas med melodisk refräng och en enkel, men sjukt effektiv nynnande slinga. Låten bär definitivt på alla element som krävs för att bli en certifierad hit, att den därtill är tidseffektivt och håller sig under tre minuter gör att man vill spela den om och om igen. 

Akustiskt gitarr blandas med elektrisk som ramas in av snygg sång ett layed-back R&B inspirerat beat. Behöver inte vara mer komplicerat än så! Tittar vi närmare på låtskrivarna bakom singeln ser vi förutom artisterna själva bland annat Robin Stjernberg och Sara Hjellström (SHY Martin). Om jag inte är helt ute och cyklar kan det till och med vara Saras ljusa stämma vi hör till och från under hela låten. 

Norlie & KKV träffar alla rätt med singeln Ensam. Framför mig ser jag idylliska sommarkvällar på klipporna överblickande ett oändligt blått hav. Ganska bra betyg om ni frågar mig. 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply