Artisten Philippine ger oss första singeln från en kommande EP i Did You. Låten kom till i ett tillstånd av att artisten helt enkelt ville rensa sitt huvud. I egna ord säger hon: 

Följ på Apple Music

”Jag var på en plats där jag kände mig lite förlorad och ensam. Jag kunde inte låta bli att undra om någon från mitt förflutna, som jag inte längre var i kontakt med, skulle ha varit den som förstod vad jag gick igenom. Med den frågan fast i mitt huvud skrev jag Did You.”

Låten är relativt lågmäld och drivs av syntar som är drömska och atmosfäriska. Philippines röst är nära och speglar en otroligt rå känsla som påminner om artister som Julia Michaels. Texten är lätt att relaterar till och speglar hennes personliga erfarenheter. Musiken som artisten presenterar är både imponerande och mogen till sitt sound. Trots detta är Philippine endast 20 år gammal. Men hon för visso en lång erfarenhet av att stå på diverse scener. Genrerna hon hämtar inspiration ifrån är samtida pop-musik, synt-pop och 80-tal, något vi definitivt kan höra i Did You

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011