Till ljudet av atmosfäriska syntar och vackert nära sång ger Serena Sun oss den elektroniska singeln What You Wanted. Här försöker sångerskan komma överens med tanken att ett tidigare förhållande är över. Låten påminner någonstans om gruppen The 1975 med sin drömska produktion och indie-eska framtoning. Pumpande syntar och en storartad ljudbild gör låten oemotståndlig.

Fun fact, låten kom faktiskt till efter att artisten och hennes gitarrist haft ett öppet samtal om vad de hade kunnat göra annorlunda i tidigare förhållanden.

Såhär säger Serena själv om nya låten:

”Jag skulle ha älskat att vara vän med det ex jag talar om i den här låten, men hur efterdyningarna av uppbrottet spelade ut, och hur det kändes som att han höll mig runt som ett skyddsnät för sig själv, gjorde det omöjligt för mig. Ett hälsosamt förhållande bygger på en grund av ömsesidig kärlek och stöd; när jag ser tillbaka nu ser jag att vi var tillsammans av själviska skäl. Vi tjänade var och en ett syfte för varandra vid den tiden, och när det syftet inte längre behövdes behövde vi inte varandra …”

Denna Vancouver-baserade artist blandar elektronisk pop med indie-influenser till ett drömskt paradis. Hennes låtar präglas starkt av egna upplevelser och känslor. Precis som i nya singeln What You Wanted.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply