Vid tiden den här artisten examinerades från universitetet skrev hon redan låtar med människor från alla världens hörn. Nova Rose uppträdde även på en mängd olika scener och nådde vid ett tillfälle plats ett på radiolistan i hemstaden Quebec. Nu är hon tillbaka med singeln Somebebody Else, en elektronisk poplåt som sprider glädje och visar artistens förmåga att skriva riktigt bra musik. Såhär säger hon själv om nya singeln. 

Somebody Else är en firande av att hitta modet att se dig själv genuin och fulländad, samtidigt uppmuntrar låten andra att befria sin egen sanning. Skriven vid en tidpunkt då jag kände att jag inte passade in i musikbranschen, insåg jag att du måste välja att omge dig med människor som vill arbeta med dig av rätt skäl. Kommer man till en skrivsession utan smink och svettiga kläder är det ännu bättre än att anlända i full glam och överdådiga  kläder.”

Insiktsfullt och väldigt inkluderande gör Nova Rose musik som talar till hennes generation. En generation som många gånger kan kännas isolerade och svår-nådda. Med sin musik ämnar således Nova Rose att ena och skapa en gemensam tillhörighet. Något so hennes pappa fick henna att känna redan som liten då han sjöng henne till sömns med sin gitarr kväll. Musiken blev snabbt en passion för Nova Rose som blev en multiinstrumentalist och låtskrivare. Senaste singeln Somebody Else hör ni här i bloggen! 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply