Vacker atmosfärisk pop med nervkittlande falsett som sedermera går över i elektronisk synt-explosion. Ja, så skulle jag vilja beskriva Darragh Chaplins nya singel In Color. Låten är avslappnad och layed-back men driver ändå på med ett nästintill club-inspirerat beat och påminner faktiskt väldigt mycket om svenska Robyn

Låten In Color handlar i stora drag om brusten kärlek, men tittar vi närmare handlar låten även om att vara upp över öronen förälskad i någon som inte riktigt känner samma sak. Att hela tiden se upp till en partner som källan till ens egna lycka kan tyvärr slå tillbaka på en själv. Och när den insikten väl kommer kan det vara otroligt svårt att ändra sin sinnesstämning. En värld som nyss var färglagd i alla färger återgår helt plötsligt till att bli svartvit igen. 

Artisten Darragh Chaplin är uppvuxen i en väldigt musikalisk familj, från sin mammas sida har han ärvt irländsk folk-musik och från sin pappas jazzen. Redan som liten pojke visste han att det var musiken som var kallet i livet. Nu vid 23-års ålder börjar han få genomslag med sitt artisteri. Efter tidigare singelsläpp har han uppmärksammats runtom i Englad och Darragh gör sig nu redo för en kommande EP. Men tills EP:n landar lyssnar vi på den vackra singeln In Color.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply