Vacker atmosfärisk pop med nervkittlande falsett som sedermera går över i elektronisk synt-explosion. Ja, så skulle jag vilja beskriva Darragh Chaplins nya singel In Color. Låten är avslappnad och layed-back men driver ändå på med ett nästintill club-inspirerat beat och påminner faktiskt väldigt mycket om svenska Robyn

Skicka in din musik

Låten In Color handlar i stora drag om brusten kärlek, men tittar vi närmare handlar låten även om att vara upp över öronen förälskad i någon som inte riktigt känner samma sak. Att hela tiden se upp till en partner som källan till ens egna lycka kan tyvärr slå tillbaka på en själv. Och när den insikten väl kommer kan det vara otroligt svårt att ändra sin sinnesstämning. En värld som nyss var färglagd i alla färger återgår helt plötsligt till att bli svartvit igen. 

Artisten Darragh Chaplin är uppvuxen i en väldigt musikalisk familj, från sin mammas sida har han ärvt irländsk folk-musik och från sin pappas jazzen. Redan som liten pojke visste han att det var musiken som var kallet i livet. Nu vid 23-års ålder börjar han få genomslag med sitt artisteri. Efter tidigare singelsläpp har han uppmärksammats runtom i Englad och Darragh gör sig nu redo för en kommande EP. Men tills EP:n landar lyssnar vi på den vackra singeln In Color.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

POPMUZIK LOVER 2

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011