Ibland kan jag fascineras över hur simpel och ”rakt up och ner” pop-musik kan vara. Varför krångla till det när underhållning många gånger är själva huvudsyftet med musikskapande? Och underhåller är precis vad Spence Paull gör i debutsingeln Do you listen to girl in red. Det är eget, dansvänligt, funky och faktiskt lite kaxigt. Under första lyssningen kom jag på mig flera gånger sitta med foten och digga i tempo. Produktionen är relativt avskalad, men ändå väldigt fulländad. Det mest briljanta elementet i hela låten måste vara blåset som kommer in och fyller på precis rätt ställen. 

Artisten själv berättar följande om nya singeln: 

”Föreställ dig det här: du är på en huvudkaraktär på gatan. Du ser en underbar människa. Din käke sjunker. Vem är det? Vad är dens historia? Hur kan jag lära känna personen? Detta är vad Do you listen to girl in red beskriver, allt inställt på en får-i-dina-ben, dansvärd, hörlurssprängning.”

Denna Kanadensiska artist levererar starkt i singeln Do You Listen To girl in red. Rolig och även till viss del lite obehaglig fakta är att Spence Paull var tondöv tills hon var åtta år. Men efter att hennes farmor plötsligt gick bort vakande hon dagen därpå och kunde till allas förvrängning sjunga. 

Debutsingeln Do You Listen To girl in red. hittar ni här! 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply