Att involvera sina fans i varje del av musikskapandet är en av de största fördelarna med sociala medier. Det skapar både en relation och närhet som gör att vi kan relatera än mer till musiken. Gruppen The Foxies har i låten Timothée Chalamet tillåtit sina fans att vara både de som avgör om singeln skulle släppas, hur den producerades och vilket omslag singeln skulle ha. Snacka om att involvera sin fans!

Popmuzik Podcast

Det var efter att lead-sångerskan Julia delade ett klipp på TikTok och frågade fansen om demo-versionen var något att ta vidare som klippet blev vitalt och bandet snabbt bestämde sig för att börja jobba klart låten. 

Resultatet är en catchy punk-inspirerad, elektronisk pop-rock låt med massa attityd. Att de dessutom plockat in populärkulturella referenser i form av den omåttligt populära och talangfulla skådespelaren Timithée Chalamet (Call me by youre name) bidrar ytterligare till framgången

Bandet The Foxies utgår för närvarande från Nasville och består av sångaren Julia Lauren Bullock, gitarristen Jake Ohlbaum och trummisen Rob Bodley. Tillsammans gör de punk-rock som flirtar med elektronisk som definitivt har en pop-nerv i sig. 

Ni hör låten Timothée Chalamet här i bloggen!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.