Att involvera sina fans i varje del av musikskapandet är en av de största fördelarna med sociala medier. Det skapar både en relation och närhet som gör att vi kan relatera än mer till musiken. Gruppen The Foxies har i låten Timothée Chalamet tillåtit sina fans att vara både de som avgör om singeln skulle släppas, hur den producerades och vilket omslag singeln skulle ha. Snacka om att involvera sin fans!

Följ på Apple Music

Det var efter att lead-sångerskan Julia delade ett klipp på TikTok och frågade fansen om demo-versionen var något att ta vidare som klippet blev vitalt och bandet snabbt bestämde sig för att börja jobba klart låten. 

Resultatet är en catchy punk-inspirerad, elektronisk pop-rock låt med massa attityd. Att de dessutom plockat in populärkulturella referenser i form av den omåttligt populära och talangfulla skådespelaren Timithée Chalamet (Call me by youre name) bidrar ytterligare till framgången

Bandet The Foxies utgår för närvarande från Nasville och består av sångaren Julia Lauren Bullock, gitarristen Jake Ohlbaum och trummisen Rob Bodley. Tillsammans gör de punk-rock som flirtar med elektronisk som definitivt har en pop-nerv i sig. 

Ni hör låten Timothée Chalamet här i bloggen!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011