Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Zara Larsson – Scandinavium

november 19 @ 19:00 - 23:00

Äntligen är det dags för vår egen popdrottning Zara Larsson att inta Nordens största scener. Under november och december 2021 åker hon ut på sin första arenaturné med totalt fem stopp i Stockholm, Göteborg, Oslo, Helsingfors och Köpenhamn. Gästartist i Göteborg och Stockholm är ingen mindre än Einár och som öppningsakt får vi se Jelassi. Biljetter släpps på fredag den 28/5 kl 09.00.

I sommar är det två år sedan Zara Larsson stod inför den svenska publiken när hon 2019 gjorde årets enda konsert på hemmaplan under Way Out West. Tidigare har hon turnerat i USA och agerat support åt Ed Sheeran på hans Divide Tour. Sedan dess har hon vuxit ännu mer utanför Sveriges gränser och uppmärksammats i flera internationella medier. I slutet av 2020 utsågs hon även till Best Nordic Act på MTV EMA.

I början av 2021 blev Zara Larsson ett av vårens hetaste namn när hon gjorde en kritikerrosad global livestream i samband med släppet av sitt tredje album ”Poster Girl”. Med sitt band åker nu Zara Larsson på sin första, egna arenaturné. Zara Larsson själv säger att det kommer bli något alldeles extra.

”Att göra en arenaturné har alltid varit en dröm för mig, och nu ska den bli sann! Jag är så glad över att äntligen få kliva upp på scenen framför en livepublik och möta mina fans igen, och att dessutom få göra en hel turné känns otroligt kul. Det kommer bli den största show vi gjort, vi ska inte spara på något!”

Turnén sträcker sig över fem datum i november och december och äger rum på några av Nordens största arenor. Som support i Stockholm och Göteborg ser vi Einár och Jelassi. Biljetterna släpps nu fredag den 28 maj kl 09.00 via LiveNation.se

Om Einár:
Einár tog Sverige med storm 2019 när han släppte låten ”Katten i trakten” och så småningom blev den mest streamade svenska rap-artisten i Sverige genom tiderna. Samma år som genombrottet stod han på scen i Fryshuset och levererade sin första, egna konsert. Nu har Einár släppt sitt fjärde album på bara två år och visat att han är här för att stanna.

Om Jelassi:
På bara ett par år har Jelassi befäst sig på den svenska hiphop-scenen. Hennes debut gav Jelassi dubbla Grammisnomineringar och debut-EPn ”Port 43” hyllades av såväl fans som kritiker. Utnämnd till Framtidens artist under P3 Guld är Jelassi redo för nästa nivå i karriären.

Detaljer

Datum:
november 19
Tid:
19:00 - 23:00
https://www.livenation.se/artist/zara-larsson-tickets

Plats

Scandinavium
Valhallagatan 1
Göteborg, 412 51 Sverige
+ Google Map