Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Zara Larsson – Liseberg

juni 29 @ 19:00 21:00

Efter lång väntan presenteras nu den första bokningen till Live på Liseberg 2022. Nyligen avslutade Zara Larsson sin första, egna arenaturné The Poster Girl Tour som hyllats av både kritiker och publik. I sommar får vi se mer av Sveriges popdrottning när hon åker på nordisk festivalturné. Den 29 juni intar hon Stora Scenen på Liseberg.

Zara Larsson är en av våra största musikexporter detta decennium och har prisats därefter flertal gånger. Efter sin nyligen avslutade arenaturné har hon bevisat att det är på de stora scenerna hon trivs allra bäst. I sommar tar Zara Larsson sin hyllade show ut på några av Nordens största festivalscener och besöker även Liseberg i juni.

– Att få presentera artister till Stora Scenen igen känns riktigt bra. Och att få presentera Zara Larsson som första bokning känns fantastiskt. Hon är en av Sveriges största just nu och vi välkomnar henne med öppna armar till Stora Scenen på Liseberg igen, säger Per Alexanderson, artistbokare Liseberg.

Senast vi såg Zara Larsson på Liseberg var 2016. Nu har hon tagit sig till en helt ny nivå i karriären och har, utöver en succéturné, även ett helt nytt album med i bagaget.

Liseberg – Stora Scenen

Örgrytevägen 5
Göteborg, 402 22 Sverige
+ Google Map
031-400 100
View Plats Website