Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Vasas Flora & Fauna – Pustervik, Göteborg

24 april, 2020 @ 19:00 23:30

Vasas flora och fauna släpper nytt och spelar live i vår

Ständigt i rörelse och alltid lika säregna Vasas flora och fauna är tillbaka. I ny skepnad, men med samma sedvanliga klass och känslighet – understrykt av älskvärda singeln Kajanaland som släpps 5 mars. Mattias Björkas, Daniel Ventus och Tina Kärkinen följer sedan upp med nya albumet ”Möte med skogsgardisterna” 17 april och tre spelningar: 23 april på G LiveLab i Helsingfors, 24 april på Pustervik i Göteborg och 25 april på Nalen i Stockholm.

Hos Vasas flora och fauna går sorg och humor hand i hand, inte sällan i berättelser som kännetecknas av både bitterljuvt vemod och en sällsynt sorts vardagsvärme. 2015 års debutalbum “Släkt med Lotta Svärd” möttes av unisona hyllningar och utsågs till ett av årets bästa när det svenska musikåret sammanfattades. Två år senare kom den synnerligen genomarbetade uppföljaren och Österbotten-skildringen ”Veneziansk afton”, som bara förstärkte bandets position som något av det mest unika du kan uppleva just nu. Västerbottens-Kuriren skrev ”Här mejslas fina melodier fram i en egensinnig men ändå självklar, tidlös och samtidigt nyfiken, pop vars vackra och vemodiga texter letar sig in under huden” och var inte ensamma om ännu en gång kapitulera för Vasas flora och fauna.

Med albumet ”Möte med skogsgardisterna” i ryggen väntar i vår en miniturné för Vasas flora och fauna. Biljettsläpp torsdag 6 feb kl 10.00.

Varmt välkomna!

Dörrar: 19.00
På scen: ca 20.00

225kr
Järntorgsgatan 12
Göteborg, 413 01 Sverige
+ Google Map
https://pustervik.nu

Hjälp Popmuzik att växa!
Via Patreon kan du stötta mitt arbete med att lyfta artister och deras musik.
-Tack så mycket! ❤️

Become a Patron!


Vad tyckte du?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
You have reacted on "Vasas Flora & Fauna – Pustervik, Göt..." A few seconds ago