Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Triathalon + Shormey – Oceanen

maj 4 @ 19:00 23:30

Triathalon kännetecknas av bandets avslappnade karaktär med låtar som tar dig på en tidsresa. Gruppen består av sångaren Adam Intrator, gitarristen Hunter Jayne och trummisen Chad Chilton. Tillsammans producerar New York trion en blandning av pop-psykedelisk soul. Deras senaste album “SLEEP CYCLE” fångar en chill och drömmig jazz möter sovrums-pop känsla. 2021 släppte de en ny version av albumet med titeln “SLEEP CYCLE remixes”. På den första låten, CLOSER samarbetar de med rapparen Pink Siifu. Tillsammans skapade de en eklektisk och uppfriskande version av låten som blandar lo-fi med r&b. 

Bandet grundades år 2012 i deras hemstad Savannah, Georgia. Det var när bandet flyttade till New York som de hittade hem och landade i sitt sound. Adam Intrator beskrev det med att “Det var någonting med flytten till NYC som bara fick allting att falla på plats. Det är svårt att förklara, men viben och atmosfären här påverkade vårt sound och hjälpte oss att hitta oss själva.”

I år är Triathalon aktuella med deras Europa turné, med ett stopp på Oceanen, samtidigt som de snart ska lansera deras fjärde LP. 

Oceanen

Stigbergstorget 8
Göteborg, 414 63 Sverige
+ Google Map
031-12 00 90
View Plats Website