Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Trentemøller – Pustervik

28 mars, 2022 @ 19:00 23:00

Trentemøller har hunnit med det mesta på de drygt 15 år som har gått sen den banbrytande debuten ”The Last Resort”. Nu är den danska kompositören, musikern och producenten på nytt aktuell. I början av 2022 släpps hans sjätte album ”Memoria”. Därefter kommer han och hans liveband till Sverige för två spelningar. 27 mars spelar de på Fållan i Stockholm och 28 mars på Pustervik i Göteborg. Biljetterna släpps på fredag klockan 10:00.

”Memoria” utgör en stark kontrast till 2019-års atmosfäriska utforskande på skivan ”Obverse”. Den här gången har han skapat ett album som nästan kräver att få framföras live av ett band inför en energisk publik. Och det är just vad vi kan förvänta oss.

Inför 2022 Memoria Tour har Trentemøller jobbat med den legendariske ljusdesignern Leroy Bennett (Nine Inch Nails, Prince, Lady Gaga med flera). I bandet hittar vi bland andra den isländska soloartisten Disa, vars sköra röst passar Trentemøllers hemsökta sångslingor perfekt. Dessutom dyker även Silas Tinglef (2nd Blood) samt Brian Batz och Jacob Haubjerg från Sleep Party People upp tillsammans med Trentemøller på scen.

Pustervik

Järntorgsgatan 12
Göteborg, 413 01 Sverige
+ Google Map
View Plats Website