Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Thomas Di Leva – Villa Belparc

juli 31 @ 18:00 - 22:00

Turnépremiär den 5 juli för Di Leva´s sommarkonserter 2021 som gästar 19 orter runt om i landet från Sandviken i norr till Löderup i söder och det kommer att bjudas på massor av underbar musik och kärlek till några av de största hitsen, en och annan överraskning tillsammans med en av Sveriges folkkäraste artister Di Leva i sommar

– Längtar efter att få möta min publik i sommarsolens leende. Det kommer att bli underbara konserter, härifrån till pophimlen och tillbaka, säger Di Leva.

Di Leva, rymdblomman från Gävle, är en av svensk pophistorias mest kända artister och låtskrivare. Med flera klassiska svenska hits som ”Vem ska jag tro på?”, ”Vi har bara varandra”, ”Miraklet” och ”Vad är frihet?”. Han sätter ord på det vi alla känner men kanske inte kan förklara och hans kärleksfulla uppenbarelse inspirerar och fyller oss med kärlek, hopp, gemenskap och tro. Di Leva är med 22 album och hundratals TV- framträdanden ständigt lika aktuell och alltid i rörelse.

Efter över 30 års turnerande för fullsatta salonger och festivaler känns den en gång så ”udda fågeln” nu som en självklarhet, aktuell med nya sommarsingeln “Hunger” och beger sig ut på större sommarturné runt om i landet 2021.

Detaljer

Datum:
juli 31
Tid:
18:00 - 22:00
View Evenemang Website