Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Selvhenter – Oceanen, Göteborg

29 maj, 2020 @ 20:00 23:30

Under namnet Nordic Sessions presenterar Oceanen konserter med intressanta akter från våra nordiska grannländer

Selvhenter
https://youtu.be/rjufxplAuAs

______
De är tillbaka! Efter en paus på mer än två år, dussintals nya kreativa projekt och en baby så spricker Selvhenter av energi och musik igen.

Kompromisslöst, och med en gränslöst explosiv blandning av experimentell rock, improviserad frijazz och aggressiv punk visar den danska kvintetten Selvhenter att friformsartad musik kan rymma så mycket mer än ren improvisation. Gruppens debut nominerades till Nordic Music Prize och tog den ut på den europeiska rock- och experimentscenen. Musiken är en blandning av rock, oljud, dronemusik och rå energi.

De fyra medlemmarna i bandet bestående av Maria Bertel (trombon), Sonja LaBianca (saxofon), Jaleh Negari (trummor) och Anja Jacobsen (trummor) är alla välkända musiker på Köpenhamns experimentella musikscen och aktiva i band, performance-grupper och soloprojekt som Meshes, Ymers Pizza, Frk. Jacobsen, Gud Er Kvinde, Valby Vokalgruppe, SOLW, Jaleh Negari och Sonja Labianca.

2010 grundade medlemmarna i Selvhenter konstkollektivet och skivbolaget Eget Værelse (ett eget rum) – en plattform för de projekt de skapar tillsammans eller individuellt, se: www.egetvaerelse.dk

180kr
Stigbergstorget 8
Göteborg, 414 63 Sverige
+ Google Map
031-12 00 90
http://www.oceanen.com

Hjälp Popmuzik att växa!
Via Patreon kan du stötta mitt arbete med att lyfta artister och deras musik.
-Tack så mycket! ❤️

Become a Patron!


Vad tyckte du?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
You have reacted on "Selvhenter – Oceanen, Göteborg" A few seconds ago