Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Sarah Klang – Liseberg

juni 9 @ 19:00 21:00

Sarah Klang har hyllats såväl i Sverige som internationellt för sin mäktiga röst och sina hjärtkramande kärlekslåtar. Den 9 juni är det dags för henne att inta Stora Scenen på Liseberg för en spelning i hemstaden. – Sarah har rönt stora framgångar de senaste åren och är numera en av Göteborgs stora stoltheter, säger Per Alexanderson, artistbokare Liseberg.

Den Grammis-belönade debuten Love In The Milky Way (2018) och uppföljaren Creamy Blue (2019) etablerade Sarah Klang bland våra allra största artister – älskad av landets mest svårflörtade musikkritiker, såväl som fans över hela världen. Framburen på en av landets mäktigaste röster ger hon oss sin alldeles egna sammanflätning av pop och americana – med obotlig hjärtesorg och klassiska kärlekslåtar som utgångspunkt. 2021 släpptes hennes tredje album VIRGOsom hyllades stort av internationell press som Rolling Stone Magazine, I-D, Line of Best Fit och Die Welt. 

2022 följer en längre turné i Sverige och övriga Europa och den 9 juni kommer Sarah Klang för första gången till Stora Scenen på Liseberg. 

– Sarah har rönt stora framgångar de senaste åren och är numera en av Göteborgs stora stoltheter. Det ska bli väldigt roligt att se henne på Liseberg och Stora Scenen, säger Per Alexanderson, artistbokare Liseberg.

Liseberg – Stora Scenen

Örgrytevägen 5
Göteborg, 402 22 Sverige
+ Google Map
031-400 100
View Plats Website