Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Sara Yasmine – Fyrens Ölkafé, Göteborg

6 mars, 2020 @ 18:00 23:00

Sara Yasmine är inte ny på den svenska musikscenen. År 2016 släppte Sara det av GAFFA, Zero Music Magazine m.fl. hyllade debutalbumet “Åh Nej!” (Startracks, Stockholm), och efter detta har det varit full fart framåt för den svenska singer-songwritern.

I november 2019 följde Sara upp debuten med en väl utvald singel från nya albumet, “Kom hem”. Singeln premiärades av Popmani och togs emot med värme då den både började rulla på P4 Göteborg samt handplockades av Spotify till deras egenkurerade lista “Indie Highlights”. Samma härliga öde till mötes gick uppföljande singeln “Okända land” som listades dubbelt upp både i Spotifys “New Music Friday Sweden” men också “Indie Highlights”.

Nu är det dags för en rungande härlig releasefest för kommande albumet “Osårbar” som släpps fredag den 28 februari, och den kör Sara med en sättning på hela sju personer i bandet. Kom och upplev svensk musik när den provas live på detta vis för första men säkert inte sista gången – det blir trångt, härligt, känslorikt och säkerligen alldeles underbart!

100kr
Stigbergstorget 1
Göteborg, 414 63 Sverige
+ Google Map
031-42 52 23
www.bengans.se

Hjälp Popmuzik att växa!
Via Patreon kan du stötta mitt arbete med att lyfta artister och deras musik.
-Tack så mycket! ❤️

Become a Patron!


Vad tyckte du?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
You have reacted on "Sara Yasmine – Fyrens Ölkafé, Göteborg" A few seconds ago