Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

SAGA – Trädgår’n, Göteborg

21 februari, 2020 @ 23:30

SAGA – “Out Of The Shadows” – tour

Det kanadensiska progressiva rockbandet SAGA åker under våren 2020 på världsturné som stannar till i Göteborg! Missa inte när bandet besöker Trädgår’n 21 februari!

Trots avskedsturnén ”Final Chapter Tour” för två år sedan, har SAGA oförtrutet fortsatt att spela in nytt material och uppträda. De var helt enkelt inte redo att skriva sista kapitlet – berättelsen om SAGA fortsätter och ny historia skall skapas!

Bandet Saga bildades 1977 i Toronto. Namnet Saga tog de för att de på sina fyra första album hade ett genomgående tema, som en saga. De skapade ett nytt sound och framgångsrika hits som ”Wind Him Up”, ”On the Loose”, ”Humble Stance” spelas än idag på radiostationer runt om i världen. Under sin långa karriär har gruppen släppt 21 studioalbum och 9 liveplattor. De har fått flera utmärkelser och turnerat flitigt på vår glob. Gruppen har genom åren byggt upp en stadig och hängiven publik.

Nu är det dags för Saga att åter möta sin trogna fans. På scen ser vi Michael Sadler (sång, keyboard, bas), Jim Gilmour (keyboard, klarinett, sång), Ian Crichton (gitarr), Dusty Chesterfield (bas, keyboard), och Mike Thorne (trummor, sång).

Åldersgräns: 18 år
Dörrar: 19.00 | På scen: 20.00

Detaljer

Datum:
21 februari
Tid:
23:30
Webbplats:
https://www.facebook.com/events/316441025974531/
Nya Allén 11
Göteborg, 411 38 Sverige
+ Google Map
031-10 20 80

Hjälp Popmuzik att växa!
Via Patreon kan du stötta mitt arbete med att lyfta artister och deras musik.
-Tack så mycket! ❤️

Become a Patron!


Vad tyckte du?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
You have reacted on "SAGA – Trädgår’n, Göteborg" A few seconds ago