Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Rhys – Nefertiti

12 mars, 2022 @ 19:00 23:00

Under året har Rhys gett oss en rad nya låtar som visat att hon hittat hem i rollen som låtskrivare och artist. Imorgon släpps nya singeln ”Cry Over Me”, hämtad från en EP som kommer i början av 2022 och i mars får vi äntligen se Rhys live när hon gör två exklusiva konserter på Nalen i Stockholm och på Nefertiti i Göteborg. 

Biljetter släpps den 12 november kl 10:00 via LiveNation.se 

Rhys Clarstedt Frank föddes 1997 i USA och tio år senare flyttade hon till Sverige. Som 19-åring blev hon rekommenderad som demosångerska till Jörgen Elofsson, som tidigare jobbat med artister som Britney Spears och Kelly Clarkson. Ett samarbete som skulle mynna ut i debutsingeln ”Swallow Your Pride” som släpptes 2016, följt av ”Last Dance” som blev den näst mest spelade låten i P3 samma år. Två år senare kom debutalbumet ”Stages” som nådde långt utanför Sveriges gränser. 

Trots framgångarna och kort efter albumreleasen, valde Rhys att ta en paus för att fokusera på att skriva låtar. Två år senare återvände hon med singeln ”Better Break My Heart” som följdes upp av ”Over You”, ”Single At 40” och ”Thanks a lot now I can’t smile”. Låtar som idag spelats flitigt på bland annat P3. Imorgon släpps singeln “Cry Over Me”, ännu en av låtarna vi hör på Rhys kommande EP som släpps i början av 2022. 

Med ny musik i bagaget gör Rhys två konserter under våren, den 11 mars på Nalen i Stockholm och den 12 mars på Nefertiti i Göteborg.

Nefertiti

Hvitfeldtsplatsen 6
Göteborg, 411 20 Sverige
+ Google Map
031-774 00 88