Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Rammstein – Ullevi

juli 29 @ 19:00 juli 30 @ 23:00

Den östtyska löpelden intar Sverige. Är du redo?

Historien om Rammstein börjar i Berlin 1994. Året efter debuterar bandet med albumet ”Herzeleid”, som spelades in i Polarstudion i Stockholm. Skivan mottas positivt i hemlandet, och det är mycket tack vare Nine Inch Nails Trent Reznor och hans val att inkludera två av deras låtar på soundtracket till David Lynchs film ”Lost Highway” som bandet snabbt når ut och får en världsomspännande skara fans. Med Reznor som garant för bandets trovärdighet öppnas portar, som tidigare varit barrikerade av det tyska språket, för första gången sedan Kraftwerks dagar.

Med provokationen som ett av flera grepp har Rammstein utvecklats till mer än ett band, med kopplingar till klassisk och samtida litteratur samt konst är de idag mer att likna vid ett konstnärskollektiv. De tar till vara på alla tillgängliga medel för att ge maximal effekt av sina uttryck, och det är knappast en tillfällighet att Rammstein har hittat en själsfrände i Jonas Åkerlund, åt dem har han gjort några av sina mest uppmärksammade videos.

2019 släppte bandet sitt första nya album på tio år. Självbetitlade ”Rammstein” var ett sant styrkebesked och nu ser vi fram emot att få höra både nya och gamla favoriter live.

Bandets konsert på Stockholms Stadion 14 augusti 2019 blev en triumf. 32 000 vilda fans, utsålt och lyriska recensioner:

”Galet bra av Rammstein” – Aftonbladet
”Kommer dominera Ullevi” – Göteborgs-Posten
”Rammsteins liveshow saknar motstycke” – Expressen

Nu laddar de för att skriva in sig i historieböckerna – 2021 blir Rammstein det första hårdrocksbandet någonsin att spela på Ullevi två kvällar på raken!

Om biljettköp till Rammstein:

Officiell biljettleverantör till konserterna i Göteborg är Ticketmaster.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Ullevi

Ullevigatan
Göteborg, 411 40 Sverige