Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Petra Marklund – Villa Belparc

augusti 7 @ 19:00 - 22:00

Med färska albumet Frimärken och ett gnistrande band av klassiska hits åker en av landets mest folkära artister Petra Marklund ut på en efterlängtad sommarturné. Turnéstart blir det dagarna efter midsommar på vackra Tjolöholms slott i norra Halland.

Petra Marklunds musik har i över ett decennium fyllt dansgolv, konserthus och och våra finaste sommarscener. I juni släppte hon sitt sjunde album “Frimärken” efter flera års tystnad.

“Den närmast psalmliknande pianoballaden och rofyllda öppningsspåret ”Frimärket”, en perfekt sommargospel att tonsätta sena juninätter med”
GöteborgsPosten

“En klockren och uppfriskande kontrast till popbranschens åldersnoja. Musiken är dessutom välgjord och Petra Marklund gör karriärens starkaste sånginsats”
Aftonbladet

Sommaren 2021 åker Petra Marklund på en efterlängtad turné över hela landet. Med allt från nya favoriter som “Maneter” och “Dom kallar mig för…” till klassiska “Händerna mot himlen”.

“– Jag och mitt band är superglada över att vi ska få åka på turné och vi längtar efter att få träffa alla igen. På riktigt!
Det bästa förutom att skriva musiken är ju att få åka till alla vackra guldställen och spela för min publik där”,
säger Petra Marklund.

Detaljer

Datum:
augusti 7
Tid:
19:00 - 22:00
View Evenemang Website

Plats

Villa Belparc
A O Elliots v. 10
Göteborg, 413 11 Sverige
+ Google Map
Telefon:
031 82 92 82
View Plats Website