Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Passenger – Trädgår’n

september 18 @ 18:00 23:00

Passengers ”Let Her Go” är det nog ingen som missat, men den älskade, engelske singer/songwritern är så mycket mer än bara en succélåt. Bakom sig har han en lång resa som tagit honom från att försörja sig som gatumusikant till att bli en av våra mest uppskattade popartister.

Historien om Passenger känner de flesta till. Hur megahiten “Let Her Go” förvandlade Mike Rosenberg från en uppskattad singer/songwriter till världsfenomenet Passenger. Men även om en av 2012-års största hits ändrade allt för Rosenberg, så är det mesta sig likt. Han är fortfarande samma hårt jobbande artist, som gärna varvar stora arenakonserter med spontant gatumusicerande i närmaste gathörn. Och han kan fortfarande överraska.

Få kan likt Passenger varva det lågmält introverta med det episkt poppiga, något han visat prov på otaliga gånger på sina 13 studioalbum.

Ända sedan “Let Her Go” toppade den svenska singellistan har Passenger haft en väldigt stark ställning i Sverige. Oavsett om han har spelat på Bråvallas stora festivalscen eller på mindre klubbar har han alltid överväldigat publiken.

Trädgår’n

Nya Allén 11
Göteborg, 411 38 Sverige
031-10 20 80