Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Passenger – Trädgår’n

september 20 @ 18:00 23:00

Passenger kommer till Sverige för en konsert i Göteborg. 12 mars 2022 tar han över Trädgår’n. Räkna med en helt magisk kväll!
(Denna konserten är framflyttad från den 18 september 2021 till den 12 mars 2022.)

Succélåten ”Let Her Go” är det nog ingen som missat, men Passenger är så mycket mer. Bakom sig har han en lång resa, som har tagit honom från att försörja sig som gatumusikant till att bli en av våra mest uppskattade popartister.

Historien om Passenger känner de flesta till. Hur megahiten “Let Her Go” förvandlade Mike Rosenberg från en uppskattad singer/songwriter till världsfenomenet Passenger. Men även om en av 2012-års största hits ändrade allt för Rosenberg, så är det mesta sig likt. Han är fortfarande samma hårt jobbande artist, som gärna varvar stora arenakonserter med spontant gatumusicerande i närmaste gathörn. Och han kan fortfarande överraska.

Ända sedan “Let Her Go” toppade den svenska singellistan har Passenger haft en väldigt stark ställning i Sverige. Oavsett om han har spelat på Bråvallas stora festivalscen eller på mindre klubbar har han alltid överväldigat publiken. Nu är det Göteborgs tur att njuta av honom live.

Trädgår’n

Nya Allén 11
Göteborg, 411 38 Sverige
+ Google Map
031-10 20 80