Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Orochen + Fabian Brusk Jahn + Special guests – Fyrens Ölkafé

maj 28 @ 18:00 23:00

Under 1,5 år har Orochen arbetat med att färdigställa sin debutskiva Anthroposcenic. Det är en sotsvart historia som beskriver en värld som styrs av den nya religionen; kapitalism. En religion som omvandlar allt i sin väg till profit, där den egna vinningen styr över samhällets bästa. Under kvällen kommer Orochen att spela hela skivan från början till slut. I samband med spelningen ställer bandet även ut de konstverk som tagits fram av fotokonstnärerna Pelle Ossler, Johannes Berner, Christian Thunarf och Niklas Lövgren som kommer att hänga på Fyrens en månad efter konserten.
På scen: Jonas Mattsson (Gitarr + sång), Emil Gustavsson (Gitarr + körsång), Hampus Olsson (Trummor), Martin Rörberg (Perc, kör, banjo), Otto Nilsson (bas) + speciellt inbjudna gäster.
Med sig har Orochen Fabian Brusk Jahn. Fabian släppte 2017 debut EPn Faceless Creatures och har sedan dess släppt ytterligare ett par singlar, en andra EP (Pole Dancing 2020) och en live EP 2021. Ljudbilden målas upp på en nattsvart bakgrund där bluesen, de mörkare delarna av folken och americanan avlöser varandra för att emellanåt släppa igenom små prickar av ljus.
På scen: Fabian Brusk Jahn (gitarr och sång) Joel Bjurbo (gitarr och percussion)
Lokalen är begränsad till 100 personer så det är först till kvarn som gäller.
För att köpa biljett swisha 100 kr till Jonas Mattsson på 076-139 11 42. Märk din betalning med ”Orochen”.

Fyrens Ölkafé

Stigbergstorget 1
Göteborg, 414 63 Sverige
+ Google Map
031-42 52 23
View Plats Website