Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Nynningen, Motvind, Orkan – Pustervik, Göteborg

12 december @ 19:00 23:30

Nynningen, Motvind och Orkan vill bjuda in dig till ÅRHUNDRADETS ROCKKONSERT! En kväll på Pustervik som du sent kommer att glömma – en kväll i proggens tecken!

Det har gått tre år sedan den succéartade kvällen då Nynningen återuppstod på Pustervik tillsammans med Orkan. Nu är det dags igen, och denna gången spelar även inga mindre än legendariska Motvind. Det kommer bli en stormig lucia i Göteborg den 12:e december. Nynningens blåssektion kommer skapa svängiga virvelvindar som även får seniorerna i publiken att svänga sina lurviga, och att Motvind och Orkan kommer blåsa byxorna av Er säger ju sig självt. Räkna med klass 3-varning!

NYNNINGEN är ett av de mest tongivande svenska banden inom det som i efterhand kommit att kallas för proggmusiken och ett självskrivet namn i den svenska musikrörelsen. Bandet bildades 1970 och släppte under samma årtionde flera bejublade album, bland annat ”För full hals” 1973. Bandet slutade turnera 1980 och efter 36 år återförenades bandet till allas förtjusning i dec 2016 på Pustervik och har sedan dess turnerat flitigt och gjort ca 100 konserter över hela landet. Nynningen släppte tidigare i år den unika liveinspelade dubbelvinylen “Vi Kommer”.

MOTVIND blev under 70- och 80-talet ett av de tyngsta namnen på den svenska rockscenen. Bandet som formades i det man idag kallar utanförskap levererade tung rockmusik med influenser av brittisk/amerikansk rock med realistiska texter som speglade sin omvärld. Med kompromisslösa och intensiva scenshower blev Motvind ett namn att räkna med i Skandinavien.

ORKAN – ett utav Göteborgsscenens mest spännande och starkast lysande namn just nu är proggkvintetten Orkan. Bandet berättar om systemets orättvisor, samhällets hänsynslöshet och naturens motstånd och hämnd, allt medan förstärkarna skriker och publiken jublar. ”Orkan leder den nya proggvågen”, menar Nynningen, och ingen har något att invända mot detta erkännande.


Åldersgräns: 18 år
Konsertlokal öppnar: 19.00
Konserten börjar: 19.30
Spelordning: Nynningen, Motvind, Orkan

300kr

Pustervik

Järntorgsgatan 12
Göteborg, 413 01 Sverige
+ Google Map
https://pustervik.nu


     
   Låt mig hjälpa dig promota ditt nästa släpp.
Välkommen till Popmuzik Promotion. -Musikpromotion på rätt sätt.


Hjälp Popmuzik att växa!
Via Patreon kan du stötta mitt arbete med att lyfta artister och deras musik.
-Tack så mycket! ❤️

Become a Patron!


Vad tyckte du?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
You have reacted on "Nynningen, Motvind, Orkan – Pustervik, Gö..." A few seconds ago