Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Neal Morse Band – Pustervik

16 juni, 2022 @ 19:00 23:00

The Neal Morse Band – An Evening of Innocence and Danger 2022

Progressive Circus är väldigt stolta över att för andra gången få bjuda ett av de ledande namnen inom progressive rock till Sverige: THE NEAL MORSE BAND

Turnén fokuserar på Innocence and Danger – bandets fjärde studiosläpp och ett dubbelalbum fullspäckat med högklassig musikalitet och episk rock, släppt augusti 2021. Precis som på de föregående och hyllade dubbelkonceptalbumen The Similitude of a Dream (2016) och The Great Adventure (2019) består bandet av några av världens vassaste musiker i form av megatrummisen MIKE PORTNOY (från Dream Theater, Twisted Sister, Avenged Sevenfold, Transatlantic, Flying Colors, Sons of Apollo m.fl), ERIC GILLETTE på flyhänt gitarr och sång (även Mike Portnoy’s Shattered Fortress mm), BILL HUBAUER på keyboard och sång samt RANDY GEORGE på bas. Och såklart är NEAL MORSE (Spock’s Beard, Transatlantic, m.fl.) själv med på gitarr, keyboard och sång.

När bandet spelade i Göteborg och Stockholm 2019 var det en magisk stämning i lokalen och det kommer såklart bli minst lika oförglömliga kvällar när vi efter en pandemi återigen får möjlighet att uppleva konserter med storslagen musik tillsammans. VI längtar något otroligt efter detta!

Torsdagen 16 juni 2022 – Pustervik, Göteborg

Lördagen 18 juni 2022 – Lilla Cirkus, Stockholm

Pustervik

Järntorgsgatan 12
Göteborg, 413 01 Sverige
+ Google Map
View Plats Website