Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Muwana – Trädgår’n

oktober 14 @ 23:00 23:30

Mwuana beger sig ut på en efterlängtad vinterturné 2022

Mwuana är en naturlig stjärna som med en sällsynt lätthet rör sig mellan rap och sång i ett gränslöst, modernt språk. Oavsett om det är över trap, mjuk 70-talssoul, karibiska rytmer eller –som den eviga klassikern Craftmanship –ett minimalistiskt, basmättat pianoriff så flödar Mwuanas fängslande röst fritt.

Soundet är ett samarbete mellan Mwuana och stjärnproducenterna Chordsoch Collin, som fortsätter att briljera med låtar som ”Loverman”och den senaste singeln ”Kom fram”.

Under våren 2022 åker Mwuana ut på en efterlängtad vinterturné med start den 28 januari i Sundsvall. Mwuana har sedan debutalbumet ”Thriller” blivit en av de främsta artisterna i Sverige.

Han har under sin karriär vunnit prestigefyllda priser, placerats på topplistan och fått musiken på radiorotation. Han har lämnat ett avtryck på svensk musik, främst med sin oblyga inställning till att mixa rap med sång. Nu ska Mwuanaut på en efterlängtad vinterturné. Missa inte när en av våraklarast lysande stjärnor kommer till en stad nära dig, denna gång med ett fullt liveband.

INFORMATION:
Datum: Fredag 14 oktober 2022
Öppning: 23:00

Trädgår’n

Nya Allén 11
Göteborg, 411 38 Sverige
+ Google Map
031-10 20 80