Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Movits! – Pustervik

april 30 @ 19:00 23:30

Movits! är tillbaka med nytt album och samtidigt släpps en gedigen turnéplan. I vår åker de äntligen ut på vägarna igen och gör hela 15 stopp i vårt avlånga land. Utöver Sverige finns även ett flertal europadatum med på schemat.

Sedan debuten 2008 har Movits! gjort en resa musikaliskt, från jazzinspirerade hiphopen till en mer dynamisk ljudbild. Bandet kommenterar en splittrad samtid på ett smart och lekfullt sätt. Idag släpps deras sjunde album ”Halleluja” och nästa år beger de sig ut på en stor europaturné som även innefattar en handfull datum i Sverige. Bandet hälsar:

”Känns fan helt overkligt att äntligen dra ut på turné igen! Visst långa turnéer kan va jobbiga o så men efter det här dryga året i mental igloo ljuger jag inte när jag säger att vi är extremt peppade. Många artister säger så här jag vet, men dom ljuger, dom har älskat sina studios med kaffemaskiner. Titta på vårt trackrecord så förstår du att jag menar allvar. 1 date is a date. En turné e en turné. Let’s Go! ”

Movits! har länge utmärkt sig för att vara en av Sveriges starkaste liveakter. De fyller konsertlokaler med sitt säregna sound av blåsflamberad hiphop som gör det svårt för vem som helst att stå stilla. Efter ett år i stillhet får vi äntligen uppleva denna euforiska liveakt igen!

Pustervik

Järntorgsgatan 12
Göteborg, 413 01 Sverige
+ Google Map
View Plats Website