Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Moonica Mac – Stora Teatern

november 25 @ 19:00 22:00

Moonica Mac släppte sitt debutalbum ”Stark & Sårbar” 2019 och har sedan dess skapat sig en alldeles egen plats på den svenska musikscenen. Hennes röst liknas inte sällan vid en modern Monica Zetterlund och hennes musik har beskrivits som en blandning av Lana Del Rey och Cornelis Wreesvijk.

Många är de som tröstats av Moonica Macs trollbindande stämma. Med textrader lika enkla som träffsäkra visar hon sina lyssnare till det vackra i vemodet. Hon påminner om att det finns en styrka i att vara sårbar och att vi inte är ensamma med alla våra känslor. Med låtar som ”Till slutet av augusti”, ”Ibland” och ”Alaska/All aska” har hon nått miljontals lyssningar på Spotify och om sägnen stämmer, sägs det att ingen som möter hennes toner lämnas oberörd.

Moonica Mac skapar alltid en magisk stämning med sin musik och likaså en smått trolsk kontakt med sin publik. Under början av sin karriär har hon hunnit spela på bl.a. Grammisgalan och Late Night Concert på TV4, gästat Augustifamiljen och varit support under Miss Lis vårturné 2020. Trots hennes organiska och jordnära framtoning är hon en starkt strålande stjärna vars spännande musikaliska resa är något alla vill följa med på!

Stora Teatern

Kungsparken 1
Göteborg, 411 36 Sverige
+ Google Map
031-368 32 99