Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Molly Hammar – Pustervik, Göteborg

7 februari @ 21:00 - 23:30

TVÅ EXKLUSIVA KONSERTER MED MOLLY HAMMAR I VÅR

Molly Hammar besitter en röst som tar sig under skinnet på publiken. Efter en hyllad sommar fylld av festivalspelningar och en rad Tv-framträdanden återvänder hon för två exklusiva konserter under början av 2020. Den 7 februari ser vi henne på Pustervik i Göteborg och den 15 februari spelar hon på Debaser i Stockholm.

Biljetter släpps kl 10.00 den 1/11.

Förra året släppte Molly Hammar EP:s ”SEX”- en samling låtar där egenkärlek står i fokus. Därefter har Molly bevisat att hon är en av våra starkaste soul-röster och hyllats både på hemmaplan i Sverige och ute i Europa. I våras uppträdde hon på bästa sändningstid i Brittisk TV och lovorden regnade över henne.

Vi har tidigare sett Molly i samarbeten med andra stora, svenska namn. Under Grammisgalan i februari äntrade hon scenen tillsammans med Janice och Sabina Ddumba och framförde en magisk version av Nina Simones ”Feeling Good”. Nyligen släpptes även duetten ”Show Me” tillsammans med Kim Cesarion.

Nu är Molly aktuell med ny musik. Senaste ”Shortcuts (I Can’t Wait)” är en personlig powerballad där Molly ännu en gång fångar känslorna i sång och text. Den närhet Molly Hammar har i sina låtar lägger sig över publiken som ett varmt täcke varje gång Molly uppträder. I vår får vi ännu en gång uppleva detta när hon gör två exklusiva konserter och besöker Pustervik i Göteborg samt Debaser i Stockholm.

Pustervik, Järntorget, Göteborg
Dörrar kl 21
Åldersgräns 20 år, 18 år om du köper förköp
Dj’s utannonseras längre fram

Varmt välkomna!


Hjälp Popmuzik att växa!
Via Patreon kan du stötta mitt arbete med att lyfta artister och deras musik.
-Tack så mycket! ❤️

Become a Patron!


Vad tyckte du?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
You have reacted on "Molly Hammar – Pustervik, Göteborg" A few seconds ago

Detaljer

Datum:
7 februari
Tid:
21:00 - 23:30
Webbplats:
https://www.facebook.com/events/409057680028736