Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Miss Li – Liseberg

juli 1 @ 19:00 21:30

Årets kvinnliga artist 2022 är nu klar för Live på Liseberg. Miss Li är en av de främsta artisterna på den svenska popscenen och har under de senaste åren kommit att bli en av de mest folkkära. Den 1 juli intar hon Stora Scenen på 100-årsjubilerande Liseberg.

Popmuzik Popcast

2022 utnämndes Miss Li till Årets kvinnliga artist på Rockbjörnen. 2021 belönades hon med två grammisnomineringar, två P3-guldnomineringar och blev tillskriven titeln Sveriges mest streamade kvinnliga artist. Miss Li fångar publiken med kraft, lekfullhet och en intensiv scennärvaro. Med flertalet låtar på topp- och radiolistorna, hederstiteln Årets hållbara artist och slutsålda turnéer så är Miss Li ständigt aktuell på den svenska popscenen.

– Miss Li släpper hit på hit och är en av de starkast lysande stjärnorna på Sveriges musikhimmel. Det känns fantastiskt att äntligen välkomna henne tillbaka till Liseberg i sommar. En sommar som dessutom blir väldigt speciell, med allt vad 100-årsjubileet kommer bjuda på, säger Johan Gummesson, områdeschef för liveunderhållning på Liseberg.

Senast Miss Li uppträdde på Liseberg var sommaren 2017. Sedan dess har hon släppt två album, senast ”Underbart i all misär” hösten 2021. Våren 2022 följde hon upp med singeln ”X”, som var etta på Svensktoppen hela 23 veckor och så här långt har streamats 30 miljoner gånger bara på Spotify.

Från att i sina senaste låtar ha läst Instruktionsboken, varit Komplicerad och behövt gå i Terapi blev det på nya singeln dags för Miss Li att Hälsa Gud – en låt som redan har föreslagits att ta plats i den nya versionen av psalmboken. Den 1 juli spelar Miss Li på Stora Scenen.

Liseberg – Stora Scenen

Örgrytevägen 5
Göteborg, 402 22 Sverige
+ Google Map
031-400 100
Visa Plats-webbplats
Popmuzik Popcast
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.