Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Miriam Bryant & Veronica Maggio – Slottsskogsvallen

juli 29 @ 19:00 23:00

Det lär väl knappast ha undgått någon att två av Sveriges största popdrottningar, Veronica Maggio och Miriam Bryant, inlett ett samarbete kring nyligen släppta Under någon ny. En låt som hyllats unisont i media och som i skrivande stund genererat nära 1 miljon streams samtidigt som den utsågs till Veckans P3-Hit och Veckans Hitvarning på RIX FM. Nu avslöjar duon att de förlänger sitt samarbete och åker ut på gemensam turné med start den 29 juli i Göteborg, Slottsskogsvallen. Biljetterna släpps på fredag den 17 februari kl. 10:00 via luger.se och allthingslive.se.

Apple Music

”Efter att ha skrivit musik ihop, slagits, hånglat, stressat, pratat, sjungit, firat en vinst och en förlust, varitsvartsjuka, imponerade och stöttande, är vi fan helt redo för turné ihop. Det blir garanterat det mäktigaste vibåda gjort. Vi kommer inte att spela efter varandra, utan samtidigt. Det kommer bli alla superlativ i världen på så många sätt. Kom dit så fattar ni” säger Veronica & Miriam.

I samband med singelreleasen den 10 februari bjöd duon och regissören Jonas Åkerlund in till ett 30 minuter livesänt musikaliskt drama – där de framförde egna och varandras låtar, för att avsluta kvällen med den storslagna duetten Under någon ny. Med andra ord; en försmak av vad vi kan förvänta oss av stundande turné som består av sju stopp och sträcker sig hela vägen från Skellefteå i norr till Borgholm i söder.

Miriam Bryant och Veronica Maggio har under sin tid i rampljuset blivit två av Sveriges största artister och mest älskade liveakter. Under 2022 var de ute på varsina omfattande turnéer med slutsålda arenor runt om i Skandinavien och i sommar väntar alltså en gemensam turné med stopp på några av landets mest älskade sommararenor. Med prisade låtkataloger i ryggen kommer de bjuda på helt unika konserter, där de alltså kommer uppträda på scen tillsammans.

Slottsskogsvallen

Lars Israel Wahlmans väg
Göteborg, 414 76 Sverige
+ Google Map
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
KMR Studios

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.