Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Melody Gardot – Stora Teatern

maj 30 @ 19:00 23:00

Sångerskan, pianisten och gitarristen Melody Gardot gör en kort Sverigeturné i vår. Första stoppet blir i Göteborg på Stora Teatern den 30 maj.

Med sin unika röst och en utstrålning som andas både styrka och skörhet har den svenska publiken tagit Melody Gardot till sitt hjärta. Efter Göteborg blir det spelningar på Slagthuset i Malmö och på Cirkus i Stockholm.

I vår är hon aktuell med albumet Entre eux Deux som hon spelat in tillsammans med Philippe Powell. Albumet skapades under två intensiva veckor i en studiolägenhet i Paris med en vy över Eiffeltornet. 2020 släppte hon albumet Sunset in the Blue som innehåller kritikerrosade singeln From Paris With Love.

Debutalbumet Worrisome Heart (2007) hyllades av kritiker och hon jämfördes med storheter som Laura Nyro, Joni Mitchell och Eva Cassidy. Två år senare släppte hon uppföljaren My One and Only Thrillsom placerades i topp på Billboard US Jazz Albums listan. Hennes tredje album The Absence släpptes 2012 och placerades i topp 30 på Billboard 200. Melody Gardots musik är influerad av R&B, blues och jazz.

Stora Teatern

Kungsparken 1
Göteborg, 411 36 Sverige
+ Google Map
031-368 32 99