Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Lukas Graham – Liseberg, Göteborg

29 juli, 2020 @ 19:00 22:00

Poptrion Lukas Graham gjorde 2015 världssuccé med singeln 7 years som toppade listor världen över, även i Sverige. Det självtitulerade albumet som kom samma år sålde 10 x platina och nådde så småningom stor internationell framgång, bland annat med amerikanska Grammy-nomineringar. Den 29 juli kommer popfavoriterna från grannlandet på besök till Stora Scenen på Liseberg.

Bandet, som består av frontmannen Lukas Forchhammer, trummisen Mark Falgren och bassisten Magnus Larsson, har sedan starten 2012 legat etta på listorna runt om i världen. Med låtar som Mama SaidLove SomeoneYou Don’t Be There och naturligtvis 7 Years har bandet nått framgång både internationellt, såväl som i hemlandet och även i Sverige.

Hitsingeln 7 Years har legat topp 10 i elva länder, inklusive topp tre i bland annat USA, Storbritannien och Sverige. Albumet Lukas Graham har sålt 10 x platina och med den globala framgången fick bandet tre amerikanska Grammy-nomineringar. De har även medverkat i stora amerikanska tv-shower som Jimmy Kimmel Live! och The Ellen DeGeneres Show.

– Det är inte varje dag vi får välkomna artister från grannlandet av den här kalibern till Stora Scenen, väldigt roligt, säger Per Alexanderson, underhållningschef Liseberg.

De senaste åren har bandet växt till Danmarks absoluta livefavoriter och har flera utsålda turnéer i ryggsäcken. Våren 2018 gjorde de fem utsålda arenakonserter i hemlandet som sammanlagt lockade mer är 80 000 lyckliga fans. Nu är det klart att den danska trion kommer till Sverige och Liseberg för en sommarspelning den 29 juli.

Örgrytevägen 5
Göteborg, 402 22 Sverige
+ Google Map
031-400 100
https://www.liseberg.se

Hjälp Popmuzik att växa!
Via Patreon kan du stötta mitt arbete med att lyfta artister och deras musik.
-Tack så mycket! ❤️

Become a Patron!


Vad tyckte du?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
You have reacted on "Lukas Graham – Liseberg, Göteborg" A few seconds ago