Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

LOK och Raubtier – Liseberg, Göteborg

8 juli, 2020 @ 19:00 22:00

Nu är två hårdrockskvällar spikade i sommar på Liseberg. Amerikanska heavy metalbandet Mastodon och det svenska rockundret Graveyard kommer den 26:e juni. Nyligen återförenade Göteborgsbandet LOK och norrländska metalbandet Raubtier tar plats på Stora Scenen den 8:e juli. – Glad att kunna presentera denna samling hård rockmusik av så här hög klass till Stora Scenen, säger Per Alexanderson, underhållningschef Liseberg.

Förra året bröt Göteborgsbandet LOK plötsligt en 17 år lång tystnad och återförenades för en exklusiv sommarturné. LOK, som skördade stora framgångar runt millennieskiftet men som snabbt splittrades, hade grävt ner stridsyxan och bestämt sig för att ge publiken ytterligare en omgång med deras unika, svensktextade och hårt svängande rockpunkmetal-hybrid. I sommar kommer de till Stora Scenen på Liseberg för en spelning den 8 juli.

– Vi är tillbaka, något äldre, något visare, lika förbannade, sa LOK vid återföreningen.

Samma kväll inleder Raubtier på Stora Scenen. Raubtier slog igenom med dunder och brak på den svenska hårdrocksscenen för 10 år sedan med albumet Det finns bara krig, och låten Kamphund som blev en nationell radiohit. Med ett unikt sound av taktfast industriell metal, och texter sprungna ur den norrländska karga myllan har de gått från klarhet till klarhet med utsålda turnéer och guldskivor som följd. Bandets sjätte album Överlevare kom i höstas och klättrade på de flesta listor i landet. Plattan efterföljdes av en Sverigeturné med enbart utsålda hus.

– Det är med glädje vi nu kan äntra Lisebergs mäktiga scen tillsammans med LOK. Det kommer att bli en riktigt hård käftsmäll till kväll!, hälsar Raubtier.

Örgrytevägen 5
Göteborg, 402 22 Sverige
+ Google Map
031-400 100
https://www.liseberg.se
Hjälp Popmuzik att växa!
Via Patreon kan du stötta mitt arbete med att lyfta artister och deras musik.
-Tack så mycket! ❤️

Become a Patron!


Vad tyckte du?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
You have reacted on "LOK och Raubtier – Liseberg, Göteborg" A few seconds ago