Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Konflikten – Oceanen, Göteborg

24 januari, 2020 @ 20:00 23:30

Konflikten släpper äntligen sin första EP, Tack för att du fanns/finns och detta ska såklart firas!

Poptrion Konflikten har sedan starten 2014 levererat såväl djärv som skör trestämmig indiepop. Särskilt utmärkande är deras skarpa texter om att få vara, känna och uppröras, och Tack för att du fanns/finns med teman som saknad, nostalgi och omstart är inget undantag. Deras popmusik har även, till bandets stora förtjusning kallats ”punkigare än vad de tror” då texterna ofta är laddade med en nyttig nypa frustration, samtidigt som de unnar sig att utmana bilden av vad tre skönsjungande unga kvinnor förväntas förmedla på scen. Tidigare har Konflikten släppt singlarna Action och Sista du får och spelat flitigt live, bland annat på scener som Stockholm Pride (Sthlm), Pustervik (Gbg) och Rabarber Bar (Mö).

Kvällen till ära har bandet även med sig Wanda Sun, Oskar Nyman och Maria Dahlin på scenen för vad som kommer bli en höjdarkväll!

SUPPORT

TINNA

Med ena foten i det svenska Peking och den andra på vulkanöarnas 101 har TINNA småstadstristessen i blodet. Hon skapar små rum i sin musik.

Under flera år har TINNA idogt kämpat sig genom det enorma landskapet av svensk pop och har på vägen kammat hem festivalspelningar runt om i landet och agerat förband åt Kristian Anttila, utan att ha släppt en enda officiell singel. Med en kombination av träffsäker lyrik och ett lättsamt elektroniskt sound har hon jämförts med bland annat Jonathan Johansson, Hanna Järver och Säkert!. Det är fräsch pop med texter som speglar både verkliga och overkliga händelser.

I april släpptes debutsingeln ”+++” som blev omskriven som en av vårens bästa låtar. Uppföljaren ”Här Får Man Sitta” präglas av samma luftiga produktion och självklara tilltal som träffar rätt på alla punkter

KRISTINA ISSA

120kr

Oceanen

Stigbergstorget 8
Göteborg, 414 63 Sverige
+ Google Map
031-12 00 90
http://www.oceanen.com


     
   Låt mig hjälpa dig promota ditt nästa släpp.
Välkommen till Popmuzik Promotion. Musikpromotion på rätt sätt.


Via Patreon kan du stötta mitt arbete med att lyfta artister och deras musik.
-Tack så mycket! ❤️

Become a Patron!


Vad tyckte du?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
You have reacted on "Konflikten – Oceanen, Göteborg" A few seconds ago